Banerne i DK

SyverRace kører i 2012 2 løb på hver af de danske baner

Ring Djursland:

Banen er i dag en af de få kuperede baner der er tilbage i Europa, og den eneste i Danmark.
Den kan godt give kørerne lidt “kriller i maven” når det går ud over bakkerne på Djursland.

Det er også det, du som tilskuer ikke ser andre steder, det giver lidt ekstra spænding, og det er ikke givet at de kørere, der vinder andre steder, har is nok i maven til at vinde på Ring Djursland.

Så besøg den unikke motorbane, der giver alle en på opleveren.

Banen ejes af Transport Uddannelses Center Djursland der til daglig bruger den til køretekniske kurser.  Se mere her

FAKTA! Ring Djursland er en 1750 meter lang permanent asfaltbane med 3 højresving og 1 venstresving.
Minimum banebredde er 9 meter. Start er på publikumslangsiden og mål er ud for dommertårn. Kørselsretningen er med uret.

Ring Djursland fik i 2011 besøg af disse klasser: Danish Endurance Championship (DEC), Legend Cup, 1600 Challenge, Spider Cup, Syver Race Cup, Yokohama Cup, Suzuki Swift Challenge, Formel Ford, Citroên DS3 (NY!), MC, Special Saloon Car, Super Car Challenge, Historisk 65, Historisk 71, Historisk 76, Young Timer DASU Cup, Renault Clio Cup, Historisk Formel og Historisk MC.

 

JyllandsRingen:

Jyllandsringen i Resenbro ved Silkeborg ejes af Forenede Danske Motorejere (FDM). Med sine 2,3 kilometer er det Danmarks største racerbane godkendt af Federation Internationale de l’Automobile (FIA). Den bliver brugt til racerløb. Blandt andet er der fire gange om året Danish Touringcar Championship (DTC). Jan Magnussen, Jason Watt og Thorkild Thyrring er nogle af de prominente danske deltagere i DTC-løbet. Det første automobilvæddeløb foregik på Ordrupbanen i 1905 over 27 omgange. Sporten var i årtierne herefter en udpræget overklassefornøjelse. I dag omfatter Dansk Automobil Sports Union cirka 1000 klubber.

Offentligt tilgængelig Byggeår: 1966

Padborg Park:

Padborg Park er Danmarks længste motorbane. Anlægget bruges dagligt til køretekniske kurser, biltest, motorcykeltest, events- og sportslicenskurser, samt motorsport tre dage ugentligt.   Motorsportsbanen er 2.150 meter lang og 12 meter bred. Der er fire højresving, fem venstresving og en chikane.